Modele de balustrade exterioare din inox

Societatea Noastra produire balustrade executate DIN inox, Cu aplicatii de lemn si sticla securizata. Inoxul utilizat este de CEA mai buna calitate, importat DIN Italia, avand certificat de calitate. Dans cazul balustradelor cu lemn aplicat, mentionam ca lemnul este DIN prelucrare masiv si se poate opta pentru o Paleta diversificata de nuante. Pentru balustradele cu sticla se poate opta pentru varianta securizata sau laminata (duplex), Cu grosimi cuprinse intre 4-20 mm. cu varietatea sa in culori, MODELE si tipuri, lemnul este dintotdeauna prima alegere, cand este vorba de Ambient, confortabilitate, naturalete si calitate. Scarile sunt confisquer din lemn (stejar masiv). Conceptia si executarea scarilor, indiferent de tipul materialului folosit, trebuie sa fie in concordanta cu stilul Ambiental al constructiei. Balustrade inox realizate de echipe cu experienta de peste 20 Ani, Compania Noastra este dedicata nevoilor clientilor, atat firme cat si persoane fizice. Suntem PE Piata cu balustrade inox de calitate, la pret accesibil. • Balustradele din lemn – noblete in Casa d-voastra indiferent de proiect, locul de amplasare sau modelul de balustrade DIN inox sau a confectiilor DIN inox, suntem pregatiti sa facem FATA oricaror Cerinte. Compania AlcoGroup executa MODELE deosemorsure de SCARI metalice pentru Interior si extérieur DIN fier forjat, inox, lemn sau sticla securizata. SCARA Spirala Metalica DIN fier forjat este realizata prin metoda traditionala de prelucrare a fierului forjat la cald. Balustradele DIN inox se realizeaza prin imbinari cu sudura in mediu argon.

Treptele pot fi DIN fier, lemn masiv sau sticla securizata si laminata. Modelele si dimensiunile sunt analizatate si discutate pentru fiecare SCARA separat, in functie de cerintele si ASA clientului. Se poate folosi lemn simplu sau sculptat iar mana curenta poate fi DIN inox, fier forjat sau placata cu lemn. Timpul de lucru estimat pentru modelul acesta este de 20 zile lucratoare. Pretul se stabileste in functie de: tipul materialului, diametrul tevilor folosite, cantitate, locatie de montaj, Model… Etc. Garantia pentru lucrarile executate de AlcoGroup este de 5 Ani, atat pentru materiale cat si pentru manopera. Fie ca doriti balustrade inox SCARI sau o balustrada DIN inox balcon Noi va Stam alaturi cu diferite MODELE balustrade inox sau combinate cu GEAM duplex. Ne deplasam GRATUIT la locatia imobilului DVS. Si stabilim preturi balustrade inox in concordanta cu modelul ales, materialele si accesoriile folosite, Orasul/Zona de executie si cantitatea necesara.

Nu ezitati sa ne contactati pentru o cotatie de pret balustrade inox. Maini curente inox sunt produse ce se monteaza PE perete pentru a ajuta la sprijinul persoanelor ce utilizeaza o SCARA. Sunt Elemente pratique, utile si necesare Care, bine confiserie si incadrate dans designul proiectului dumneavoastra, pot contribui la crearea unui Stil propriu. Balustradele DIN sup anodisé sunt Alternativa la balustradele DIN inox, intrucat se pot incadra cu eleganta oricarui Stil arhitectural. Ne-am castigat numele de ArtExpert inox datorita proiectelor de succes si clientilor multumiti. Ne mentinem acest nume prin profesionalismul datorat angajatilor nostri cu o experienta in domeniu de peste 10 Ani fie ca este vorba de balustrade de inox cu 3 Bare Orizontale sau mai multe, acestea DAU o Nota de eleganta spatiului in care sunt montate, punand in valoare Celelalte Elemente ca mobilierul sau tablourile.

Share: